FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Ayahuasca – a lélek gyógyítója

Dr. Máté Gábor: Ayahuasca – a lélek gyógyítója

A teljes beszélgetés Dr. Máté Gáborral. A Pszicho-Aktivitás és a TASZ Drogriporter szervezésében.

Moderátor: Sárosi Péter, TASZ
Helyszín: Művész mozi, 1066 Budapest Teréz körút 30.
Időpont: 2013. szeptember 19. 7 óra

Dr. Máté Gábor 1944-ben született családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg drogklinikákon és egészségügyi központokban végzi munkáját. Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire. A függőségek kutatásával és kezelésével is foglalkozik.

Szakmai érdeklődése a pszichedelikumokra, elsősorban az ayahuasca jótékony hatásaira is kiterjed. Kutatásai és kísérletei alapján azt vallja, hogy az ayahuasca felügyelt használata egyéb terápiával kiegészítve jelentős eredményekkel kecsegtet az olyan súlyos betegségek, mint a rák vagy akár a függőségek kezelésében.

Tanulhatunk bármit a szenvedélybetegektől? A munkamániát még most is gyakran erénynek tekintjük, az alkohol-, nikotin-, drog-, vagy internetfüggőség, a szex- vagy vásárlásmánia, az étkezési zavarok a normális társadalomban sem ritka jelenségek. Vajon mi bajunk az életünkkel, hogy önmérgezéssel próbálunk enyhülést találni?

https://www.facebook.com/drogriporter
http://drogriporter.hu/

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet