FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

DMT: A Lélek molekulája

DMT: A Lélek molekulája (magyar felirattal)*

“A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely toboz alakjáról kapta a nevét. Egy melatonin nevezetű hormont termel, mely az alvás/ébrenlét és egyéb biológiai ciklusok szabályozó molekulája. Dr. Rick Strassman munkásságának köszönhetően mára már tudjuk, hogy a tobozmirigy képes egy erős hallucinogén anyag, a DMT (dimetiltriptamin) előállítására is.”

*a feliratot a youtube videó fogaskerék ikonjára kattintva lehet beállítani

A DMT: The Spirit Molecule filmben résztvevők: Ralph Abraham, PhD * Joel Bakst * Steven Barker, MD * Susan Blumenthal * Erik Davis * Marlene Dobkin de Rios, PhD * Patricio Dominguez * Ede Frecska, MD PHD * Robert Gable, PhD * Cynthia Geist * Neal Goldsmith, PhD * Alex Grey * Allison Grey * Roland Griffiths, MD * Charles Grob, MD * Stanislav Grof, MD * Graham Hancock * Kathleen Harrison * Martina Hoffman * James Kent * Jan Kounen * Larry Leeman, MD * Mathias Lorenz * Dennis Mckenna, PhD * Ralph Metzner, PhD * Christian Meuli, MD * Jeremy Narby * Andrew Newberg, MD * David Nichols, MD * Dale Pendell * Daniel Pinchbeck * David Presti, PhD * Jordi Riba, PhD * Marko Rodriguez, PhD * Joe Rogan * Douglas Rushkoff * Bob Schrei * Benny Shanon, PhD * Huston Smith, PhD * Antonopoulos Spiros * Leanna Standish, ND, PHD * Andrew Stone * Rick Strassman, MD * Kenneth Tupper * Robert Venosa * Robert Weisz * Slawek Wojtowicz, MD * Don Wright

….„Úgy hiszem a DMT egy erős emlékeztető, hogy sokkal több rejlik a valóságban,az univerzumban,magunkban,a bioszférában, abban,hogy mik vagyunk. Sokkal több, mint amit el tudunk képzelni.”(…)

…„A DMT egy magyarázó modell, egyfajta közvetítő a tudatunk és az anyagi valóság tudata közt. Rezgés. Ez lehet a spiritualitás területét a mindennapokkal összekötő kapocs. Ez volt a kapu, amit a DMT kinyitott.”

…„DMT- tapasztalataim alapján nagyobb áttörés, mint az LSD, a gombák,peyott meg ilyenek. Ez építő, jobban támogatja a későbbi fejlődést, a jövő megteremtését, és önmagában is több mint rejtély. Ez gyakorlatilag átjáró egy másik világba.”

…„Léteznek magasabb valóságok, és kezdem azt hinni, hogy nem az agy a tudat forrása, nem ez az, ami vagyunk, hanem inkább olyan, mint egy rádióvevő, valami sokkal nagyobbra.”

…„A kutatás és a tudás a DMT-ről és a tobozmiriggyel kapcsolatos elmélkedés valójában Isten keze, ahogyan ráhat a természetes evolúciónkra,hogy stimulálja, felgyorsítsa a megváltást, az egyén és a közösség globális megvilágosodását.”

…„A tudat az elsődleges az Univerzumban és az anyag a terméke.
A tudat tényleg túléli a halált. Ez a sablon, ami szerint dolgozunk a pszichiátriában és a viselkedés farmakológiával ez egyszerűen hibás, igazából fejjel lefelé van.” (….)

…„Meditációval, böjttel, kántálással számos más technikával elérhették, hogy szervezetükben a DMT kitörjön. Ez kapcsolódik a misztikus és halálközeli élményekhez.”(…)

…„Elvesztettük a kapcsolatunkat a Szellemmel. Ez az, amit a társadalmunk csinált,gyakorlatilag elfogadtatta velünk, hogy az anyagi az egyedüli valóság, és a felépülésünk egyetlen módja, hogy helyreállítjuk a kapcsolatunkat a Szellemmel.”(…)

…„Ha a tudás összeomlik, a spirituális és tudományos ismeret darabokra hullik? Ennek a két megismerési módnak össze kell találkoznia a technológia és a tudomány rendje szerint, amiben hagyományos vallási megközelítésben sincs semmi különös Ez része a folyamatnak, ahogy az emberiség fejlődése a következő szintjére lép.”

…„Úgy hiszem, hogy minden ember,aki pszichedelikus utazást tett, v agy meditált, vagy ilyesmi, többé-kevésbé ugyanazt a magasabb valóságot piszkálja, és abból kap információt.Ha ezt ki tudjuk fejleszteni, beolvasztani a hivatalos tudományba, ha meg tudjuk közelíteni tudományos módszerekkel, meg az intelligenciánkkal,meg ilyenek, meg fog nőni a túlélési képességünk a Földön.”

===

Következő bejegyzés az ujramegujra.blog.hu oldalról származik.

Kemény drogosok speciális szere, vagy átjáró egy másik világba? Én felsorolom az érveket, te döntesz.

DMT: A Lélek molekulája the spirit molecule rick strassmanMiről is van szó, persze. Az anyag neve DMT – dimetil-triptamin. Ez egy, a természetben előforduló pszichoaktív anyag, elsőként a Mimoza hostilis, a mimóza gyökerében találták meg, legalábbis a modern kémikusok: 1931-ben sikerült első ízben szintetikusan is előállítani a molekulát. Azonban dél-amerika területén, a törzsi rítusokat máig is aktívan gyakorló közösségek már jóval ez előtt is ismerték. A helyi sámánok, különböző főzeteket készítenek DMT-tartalmű növények kérgéből és gyökereiből, majd ezt fogyasztva teremtenek kapcsolatot a szellemvilággal. E drog használata évszázadokra nyúlik vissza, és jó okkal feltételezhetőek, hogy hogy a törzsi vallási vezetők által közvetített, barlangrajzokon is feltűnő istenek leképezései ezen szer használatából erednek. A modern ember ezt az oldatot Ayahuaska-nak nevezi: a készítmény az azonos nevű növényből áll (Banisteriopsis caapi), és valamely DMT-tartalmazó más növényből. A keverék lényege, hogy önmagában a triptamin nem okozna semmiféle pszioaktív jelenséget, azonban az ayahuaskában található MAOI, magyarul monoamin-oxidáz gátló vegyületekkel együtt már komoly hatásokat idéz elő. Az, hogy e benszülött törzsek hogyan jöttek rá, miféle anyagokat kell összekeverni ehez, továbbra sem tiszta, de valószínűleg tapasztalás útján jöttek rá.

A szintetikus DMT előállítása után egyre több dolog derült ki. Az első komoly kutatások a droggal kapcsolatban Rick Strassman nevéhez fűződnek: a pszichiátriából doktorált tudós 5 évig végzett kísérleteket 60 önkéntes páciensen, hogy a DMT hatásait, és az általa okozott jelenségeket vizsgálhassa. Ezen vizsgálatok alatt jutott arra azon eredményekre, melyek alapján a DMT oly érdekessé válik. A “Lélek Molekula” (The Spirite Molecule) című könyvében mindezeket részletesen le is jegyezte. A legérdekesebb jelenség az volt, hogy a teszt-alanyok egy visszatérő, és sokuknál félelmetesen megegyező élményről számoltak be: miszerint a DMT-trip ideje alatt számukra idegen, de értelmes lényekkel találkoztak, akikkel képesek voltak kapcsolatot teremteni. Elmondásuk szerint minta egy ponton pár perc erejég kiszakadtak volna a testükből, és egy a miénkez nagyon hasonló, mégis más világban találták volna magukat – ahol aztán ezeknek a találkozásoknak a többsége is megesett. Hogy aztán a többek által rovarszerűnek mondott idegenek miként léptek velük kapcsolatba? Volt akit elraboltak, feldaraboltak, kivizsgáltak, megerőszakoltak, de volt aki azt mondta tanították őket, technológiákat mutogattak nekik, szerelmeskedtek velük, és volt aki elmondása szerint arra ébredt a másik világban hogy annak lakói rajta nevetnek. A másik világot többnyire csőszerű, geometriai formák színes kavalkádjából szőtt végtelen térként jellemezték.

Többek közt kiderült az is, hogy az emberi szervezet, és más emlősfajok teste is termel ebből a molekulából minimális mennyiséget: bár a tény, hogy pontosan hol, és mikor, máig sem ismert, és orvosi találgatások alapjait képzi. A feltételezések szerint nagyobb mennyiségű dmt-molekula szabadul fel agyunkban mikor álmodunk, így lehetséges hogy az álmok vizuális megjelenéséért lehet felelős. Viszont Strassman állítása szerint – bár bizonyítéka nincs rá, hogy is lehetne – ez a “drog” felelős az úgynevezett halálközeli élmények vizuális és érzelmi részéért is, hisz a tesztalanyok többsége ilyen jellegű beszámolókat is adott néha. Strassman vizsgálatai szerint a dmt a tobozmirigyben termelődhet, bár erre bizonyítéka nincsen, ahogy sok minden másra sincs bizonyíték a DMT-vel kapcsolatban. Mindössze az a biztos, hogy a 6-10 perc alatt, amíg az anyag hatását kifejti, egy annyira bizarr, testenkívüli élményt nyújt, amit egyetlen más drog sem. A tobozmirigy elmélethez jön a harmadik szem jelenélte: hogy egyes kultúrákban a harmadik szem, ami által s vallási guruk az istenek világába látnak, lehetséges hogy a tobozmirigy volna? Az biztos, hogy évszázadok óta használják a sámánok, hogy kapcsolatba lépjenek a “szellemekkel”, de legalábbis valamiféle feljebbvaló vezetőkkel.

Viszont itt jönnek a képbe olyan friss, fizikai elméletek, amik akár jusztifikálhatják is a dmt-élmény alatt tapasztaltakat. Beszéljünk akár az egyre több fizikus által emlegetett és vizsgált párhuzamos univerzumokról: miszerint a küldönböző dimenziók különböző világokat takarhatnak, és a mi szemünk, agyunk, a háromdimenziós világ képét képes feldolgozni, de negyediket már vizuálisan nem képes felfogni. Hogy érthető legyen: vegyünk egy pontot – ekkor ugyebár nincs dimenzió, nincsenek meghatározó elemei ennek a képzeletbeli pontnak. Ám ha leteszünk kettőt, és összekötjük, máris az első dimenzióba léptünk: hossza lett az elképzelt elemnek. Ha még egy ilyen vonallal keresztezzük az előzőt, ugyebár már van szélessége, és van hossza az elemnek, de nincs mélysége, így kétdimenziós. Namármost vegyük úgy, hogy a kis elképzelt keresztünk egy élelőlény: a maga kis kétdimenziós világában, képelen észlelni a dolgok mélységét, révén hogy nincsen nekik – minden csak lapos. Tehát ő maga, egy háromdimenziós elemet nem lenne képes úgy érzékelni, mint az abban jelenélvő megfigyelő. Számára egy gömb úgy jelenne meg, mint egyre nagyobb majd ismét kisebbedő karikák sorozata: a gömb kétdimeniós szeletei. Mi is így élünk a “kis” háromdimenziós világunkban: nem vagyunk képesek a maradék hét dimenzió elemeit akár vizuálisan, akár fizikai megjelenésükben tapasztaltni. Az általunk negyedik dimenzióként használt időt, mi háromdimenziós entitások sem vagyunk képesek effektív látni. Ahogy a 2D-s lényünk a 3D-s labdát szeletekben látná, úgy látjuk mi 3D-s lények az időt, a negyedik dimenziót: felszeletelve, napokra, percekre, másodpercekre. Az emberek az agyuknak mindössze 7-10%-át használják egy időben. Mi van, ha a DMT olyan folyamatokat indít be, ami által ez az egy időben használt kapacitás megnő, és ezáltal az agy, képes lesz arra, hogy más dimenziókat is felfogjon? Hogy a sokak által a dmt-trip alatt leírt cső, amiben utaznak, maga a negyedik dimenziónak, az időnek a vizuális leképződése, és hogy a lények, akik benne élnek, nap mint nap látnak minket mint valami különös férgeket?

Persze mint mindenben, a DMT-vel sem értenek sokan egyet. Van az a része az embereknek, akik használják – a dmt nem okoz függőséget – és állítják: újra meg úra találkoznak az idegenekkel, ebben (ezekben?) a másik világ(ok?)ban. És persze vannak akik azt mondják: mocskos drogosok, szar az életük, és ezért teszik, ne akarjatok ti is tönkremenni, hozzá se nyúljatok. A világ országaiban a dimetil-triptamint az LSD-vel, heroinnal, metával azonos veszélyességi csoportba helyezik a törvények, attól függetlenül hogy nem addiktív, és sem pszichésen, sem fizikálisan nem okoz maradandó károsodást. Egyes összeesküvés-hívők szerint a DMT pontosan azért illegális, mert a világ nagy vezetői nem akarják, hogy az átlagemberek olyan igazságokat tudjanak meg az állítólagos másik világban élőktől, mely veszélyeztethetné világuralmi pozícióikat. Persze jó kérdés, hogy egy ennyire őrült és hatalmas összeesküvés miért alapulna valami olyasmin, amire bizonyíték sincsen.
Nos akkor? Drog, vagy az átjáró egy másik dimenzióba?

DMT: A Lélek molekulája the spirit molecule rick strassman

Ez a másik leírás a kvantumnaturkozmetikum.hu-ről származik

Dimetiltriptamin

Az N,N-dimetiltriptamin (dimetiltriptamin, N,N-DMT vagy DMT) a triptaminok közé tartozó pszichoaktív alkaloid, intenzív hallucinogén. Dózistól és beviteli módszertől függően ezek az élmények lehetnek rövid, enyhe tripek, vagy nagyon erős élmények; ezeket gyakran a valóságtól való teljes elszakadással, illetve leírhatatlan spirituális/idegen lényekkel és világokkal való találkozásként mesélik el.

dimetiltriptaminA bennszülött amazónai indián kultúrák a DMT-t az ayahuasca nevű sámánisztikus főzet fő összetevőjeként fogyasztják, spirituális illetve gyógyítási céllal. Gyógyszertani szempontból az ayahuasca a DMT-t egy MAOI-val kombinálja, ami lehetővé teszi, hogy a DMT orális úton működjön.

Sokféle növényben megtalálható. Kismértékben megjelenik állatokban és emberekben is. Felépítése hasonló a szerotoninéhoz, illetve a melatoninéhoz. Továbbá funkcionálisan hasonló a többi pszichedelikus triptaminhoz, mint az 5-MeO-DMT, a bufotenin, a pszilocin és a pszilocibin.

A tobozmirigy, amit a harmadik szemnek is neveznek, Hórusz szemének, vagy a lélek székhelyének, egy kis fenyőtoboz alakú szerv az agyad belsejében, mely hormonokat választ ki, mint a melatonin, a szerotonin és a DMT (Dimethyltryptamine), ami Lélek Molekulaként ismert.

A melatonin és a szerotonin felelős az alvási vagy a meditatív állapotokért, és a kényelem, boldogság és eufória érzelmi állapotaiért.

A DMT hatása kiterjed az időtágulásra, időutazásra, paranormális birodalmakba történő utazásokra, és spirituális lényekkel való találkozásokra más dimenziókban.

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet