FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Élet az élet után – Másik Világ: A Tudat – Frecska Ede

Másik Világ: A Tudat – Frecska Ede, Paulinyi Tamás

Műsorvezető: R. Kárpáti Péter, Paulínyi Tamás
Vendég: Dr. Frecska Ede, tanszék vezető, docens, Debreceni Egyetem

Élet az élet után – Másik Világ

Stúdióbeszélgetés hazai szakértőkkel, közéleti személyiségekkel és átélőkkel a halálközeli élményekről – pro és kontra. R. Kárpáti Péter, a hatoscsatorna új műsorának házigazdája a tényszerűségre törekedve tárja fel mindazt, ami a halálközeli élmények jelenségköréről a XXI. század elején tudni lehet. „A halálban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretet-kapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása.

Korhatár: 12

Leírás

Ám elgondolkoztunk-e valaha arról, hogy eltávozott szerettünk lelkével, lényével egyáltalán történhet-e valami? És ha igen, akkor vajon mi? A halál vajon mindenkori létezőségünk végét jelenti? Vagy csupán Földön eltöltött életünknek fájó záróakkordja?” A korábban tabuként kezelt témában egyre gyakrabban látnak napvilágot beszámolók, kutatási eredmények, zavarba ejtő tapasztalatok. Óhatatlanul felmerül a kérdés; a halál után is van létezőség? Sorozatunk ezt a kérdést igyekszik körül járni. A tévésorozatnak nem célja a fizikai halál utáni bárminemű létezés tagadása, igazolása, megkérdőjelezése, vagy misztifikálása.

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet