FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Élet a világ peremén – A folyó népe

Élet a világ peremén – A folyó népe. Az egyszerre elbűvölő és gondolatébresztő sorozatban az antropológus Wade Davis olyan népcsoportok közé látogat, melyek még őriznek valamit a világ nagy része által mára elfeledett titokból.

Élet a világ peremén - A folyó népeVajon miként lehet évszázadokon át tökéletes harmóniában élni a minket övező természettel, úgy, hogy minden gyümölcsét learassuk, de a legkisebb kárt se tegyük benne? A régmúlt népei még tudták a választ e kérdésre. S e nagy tudású népcsoportok közül legalább egy máig él a Föld egyik legjobb és leghatalmasabb búvóhelyén: a dél-amerikai esőerdőben. Az epizódban Wade beveszi magát Amazónia rengetegébe, hogy megörökítse és feljegyezze mindazt a tudást, amit a “folyó népe” az évszázadok során felhalmozott – mert ki tudja, hogy vátlozó világunkban ezek az őslakosok meddig maradnak értékes ismereteik – és élőhelyük – birtokában…

Élet a világ peremén - A folyó népe

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.