FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Hogyan segíthetnek a pszichedelikumok

Hogyan segíthetnek a pszichedelikumok?

Hogyan segíthetnek a pszichedelikumok.

Rövid informatív videó a pszichedelikus szerek kutatásairól, és alkalmazási területeiről.

“Mi van ha eddig amit a média állított a pszichedelikus drogokról az nem állja meg a helyét, és félrevezettek minket a pszichedelikumok gyógyító tulajdonságaival kapcsolatban, ahogy már megtették azt az orvosi marihuánával kapcsolatban is.

Több, mint negyven éve az államok világszerte illegálisaknak és veszélyes drogoknak kiálltották ki azokat. Pedig a legveszélyesebb drogok a földön az alkohol és a nikotin és mindenkettő legális.

A szabályozás nem tudományon alapul.

Természeti népek több ezer éve használják a pszichedelikumokat gyógyászati célból. A tudomány is ezt a szemléletet támogatja. Számos tanulmány mutatja, hogy a pszichedelikumok
nem idegmérgek nem okoznak függőséget, és nagy hatékonysággal képesek gyógyítani még a legnehezebben kezelhető szorongásokat, depressziót, függőséget, és a poszttraumás stressz szindrómát (PSTD) is. Amikor terápiákben eredménytelenül résztvevő PTSD szenvedőknek adtak pszichedelikus MDMA-t (ecstasy) pszicheterápiával kombinálva a betegek 83%-a kigyógyult, ellentétben a hagyományos probálkozások 25%-val ahol csak a terápiával kezelt veterán katonák közül 22 követ el naponta öngyilkosságot az USA-ban.

Alapvető, hogy ez a szer elérhető kellene legyen a nyilvánosság számára. …”

Feliratért köszönet az integralgondolkodo.com oldalnak

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet