FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!
Kezdőlap > Hírek > Móró Levente: Hallucinációs módosult tudatállapotok
Móró Levente: Hallucinációs módosult tudatállapotok

Móró Levente: Hallucinációs módosult tudatállapotok

Móró Levente: Hallucinációs módosult tudatállapotok, PhD-előadás

“A finnországi Turku-i egyetem pszichológia főtárgyas doktorandusz hallgatójaként, a tudatkutatás témájában írt friss doktori disszertációm magyar nyelvű előadása. A PhD-éveim, a kutatócsoport és a szakterület ismertetése után a módosult tudatállapotokkal – pl. hallucinációk, hipnózis, pszichedelikus szerek – kapcsolatos elméleti tanulmányaimat és empirikus kutatásaimat foglalom össze. A téma iránt érdeklődő számos hazai rokon, barát, ismerős és ismeretlen miatt az [eredetileg finn és angol nyelvű] előadásomat ELTE-társszerzőim Rácz, Kaló, Demetrovics, és Felvinczi jóvoltából Budapesten is megtartom.”

Időpont: 2017. október 13. (péntek) 17:00

Helyszín: ELTE PPK, 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27., Aula

Facebook esemény: Móró Levente: Hallucinációs módosult tudatállapotok, PhD-előadás

Móró Levente weboldala a disszertációról: “Hallucinatory Altered States of Consciousness as Virtual Realities” [PhD thesis]” és a

Disszertáció letölthető PDF formátumban angolul: “Hallucinatory Altered States of Consciousness as Virtual Realities” (PDF, 1.5 MB)

Ezt olvastad már?

Orvossagos emberek nyugaton - Dzsungel tura ayahuasca A rituális megtisztulás vizsgálata a perui-ecudori határon élő Achuar törzs vadászainál.

Orvosságos emberek nyugaton – Dzsungel túra (S01E04)

Orvosságos emberek nyugaton - Dzsungel túra. A rituális megtisztulás vizsgálata a perui-ecudori határon élő Achuar törzs vadászainál.