FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Ősi idegenek: Sámánok (Ancient Aliens S06E17)

Ősi idegenek: Sámánok (Ancient Aliens S06E17)

Ősi idegenek: Sámánok (Ancient Aliens S06E17). A történelem során a sámán néven ismert lelki vezetők gyógyították, védelmezték és tanácsokkal látták el az embereket. De vajon csak bonyolult szertartásokat végeznek? Vagy talán kapcsolatban vannak a földöntúli birodalmakkal? A mongol hadsereg szétzúzta az ellenségeit, és egy hatalmas birodalmat épített ki a nagy sámánok segítségével, akik képesek voltak manipulálni az időjárást. Az amazóniai sámánok hisznek a túlvilági lényekben, akik megmutatták nekik, hogyan készítsenek erős főzetet, amely lehetővé teszi számukra, hogy a Földön túl utazzanak ismereteket szerezni. A Kalahári sivatag síkságain a szent Busmanok bonyolult transz táncokat gyakorolnak, hogy hozzáférjenek természetfeletti gyógyító képességeikhez. Lehetséges, hogy a sámánok kommunikálnak a túlvilági lényekkel? Elképzelhető, hogy ezeken a lelki közvetítőkön keresztül a földönkívüliek képesek voltak befolyásolni az emberiséget a távoli múltban? És vajon lehet ilyen égi kommunikációt folytatni még ma is?

Kissé vonakodva raktam be az Ősi idegenek: Sámánok videót, mert maga a sorozat néha nagyon elrugaszkodik a valóságtól, de mivel használható információk is vannak benne így a nézőre bízom mit tart meg belőle magának. Egy-két dolog viszont feltünően érdekes. Pldául fura a készülő könyvemből látni azokat az összefüggéseket amik visszaköszöntek a filmben is. Például a sámáni feldarabolás és az földönkívüliek által történő kísérletezés közti hasonlóságot amire a könyvben majd részletesen kitérek, vagy épp a monotonitás transzba ejtő hatásánál a rózsafüzér olvasásának használata. Ezért is adom közre ezt a videót aki még eddig nem látta volna, de érdemes fenntartásokkal kezelni azokat a mondatokat amiben a feltételezések elkülönülnek a tudományosan bizonyított dolgoktól.

[fvplayer src=”http://saman.org.hu/wp-content/uploads/video/osi-idegenek-saman.mp4″ width=”720″ height=”480″ mobile=”http://saman.org.hu/wp-content/uploads/video/osi-idegenek-saman.mp4″ splash=”http://saman.org.hu/wp-content/uploads/2015/01/Ősi-idegenek-Sámán.png”]

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.