FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!
A Samsara Fesztiválon előadások is lesznek a pszichedelikumok-ról. Előadók: Jeremy Narby, Frecska Ede, Bokor Petra, Brys Zoltán, Móró Levente, stb... pszichedelikumok samsara festival frecska ede bokor petra jeremy narby Előadás pszichedelikumokról a Samsara Fesztiválon

Pszichedelikumokról a Samsara Fesztiválon

Pszichedelikumokról a Samsara Fesztiválon

“Pozitív energiák, pszichedelikus rezdülések, béke, egészség és együttlét hömpölyög be augusztus elején, egyedi fesztivál-formában Siófok, egészen pontosan a Töreki városrész mellé a jóga, a psytrance és a természet összefonódásából született Samsara Fesztiválon.

A technológiából, cégekből és marketingből ránk hajított világban szinte szokatlanul csendben és elegánsan kisarjadt rendezvény mindennemű felesleges üzleti sallang vagy zajos kampány nélkül indult neki az első évének, és a filozófiájához tökéletesen passzoló igényes programsorral áll a debütálás kapujában.

Jóga workshopok, előadók a psytrance, a világ- és alternatív zene megannyi ágáról. Sámánok, tanítók, lelki és testi gyógyítók teszik a Töreki melletti magánerdő világát az emberiség valamely korai bölcsőjéhez hasonlatossá, ahol a közösség és a pozitív együttlét a fő hajtóerő.” (Idézet az elmenyem.hu-ról)

2017 augusztus 8-13-ig rendezik meg Siófok-Töreki-n a Samsara Fesztivált. Ezen a fesztiválon a zenék és sok más program mellett, előadások is lesznek a pszichedelikumok-ról a Sadhana Dom-ban. Akit érdekel a téma s ott lesz érdemes benéznie mert többek között ott lesz: Jeremy Narby, Frecska Ede, Bokor Petra, Brys Zoltán, Móró Levente. persze ez a felsorolás nem teljes a részletes programot lentebb láthatjátok a Samsara Festival által a facebookon közétett képen. Természetesen csak az előadások képét raktam be a részletes programért keressétek a fesztivál web vagy facebook oldalát.

Pszichedelikus témájú előadások a Samsara fesztiválon (Siófok, 2017. augusztus 8-13.)!

Nemzetközi előadók:

  • Dr. Friederike Meckel Fisher (MDMA-terápia)
  • Jeremy Narby (ayahuasca)
  • Manuel Villaescusa (ayahuasca)
  • Leopardo Yawabané (ayahuasca)

Hazai előadók (időrendi sorrendben):

  • Móró Levente, csüt. 14h, Recent Developments in Psychedelic Research
  • Brys Zoltán, csüt. 15h, The Pioneer Psychedelic of the West: Mescalin
  • Hajdu Zsanett, csüt. 16h, Medicine Plants of the Bolivian Tribes
  • Frecska Ede, szo. 10:30h, The Therapeutic Use of Ayahuasca
  • Menkó Gábor, vas. 10:30, Traditional and Therapeutic Use of Psilocybin
  • Bokor Petra, vas. 14h, Bridging Ritual and Therapy

Facebook oldal

Samsara Festival weboldal

Facebook esemény oldal

Részletes bontás az előadásokról, a változás jogát a szervezők természetesen fenntartják. Kiemelt előadók: Yawa Bané, Frecska Ede, Jeremy Narby, Bokor Petra, Móró Levente, Brys Zoltán, Manuel Villaescusa, Hajdú Zsanett, stb…

samsara festival frecska ede bokor petra jeremy narby Előadás pszichedelikumokról a Samsara Fesztiválon
Forrás: Samsara Festival Facebook Page

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.