FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!
sámándoktor meggyógyít téged

Sámán doktor meggyógyít téged

Vajon mennyire hatékonyak az ősi, organikus kultúrák több ezer éves gyógymódjai? A régi tudásra lenézően legyintő szkeptikusoknak van igazuk velük kapcsolatban, vagy azoknak, akik vakon hisznek a ? gyakran meghökkentő ?orvosságokkal? és hajmeresztő beavatkozásokkal operáló ? sámánok és látóemberek képességeiben?

A National Geographic Channel SÁMÁN DOKTOR MEGGYÓGYÍT TÉGED c. meghökkentő új sorozatában Piers Gibbon író-felfedező Indiától Peruig bolygónk utolsó organikus népcsortjaihoz látogat, hogy ellesse azok gyógyító titkait ? és ki is próbálja azokat a vele tartó bátor önkénteseken…

A brit író-felfedező Piers Gibbon vadonatúj műsorral jelentkezik, melyben ezúttal a földkerekség legextrémebb gyógyászati praktikáit veszi górcső alá.

Sámán doktor meggyógyít téged c. sorozat olyan orvosságokat és praktikákat tár elénk, melyeket aligha fog felírni nekünk receptre a háziorvosunk…; egy frissen levágott csirke még dobogó szívének lenyelésétől egy forró termeszvár-leves felszürcsöléséig legyen szemtanúja, hogy a különböző természeti népek körében miféle ? a nyugati világban már-már durva testi sértésnek minősülő… ? módszerek alakultak ki az évezredek folyamán az ember különböző egészségügyi problémáinak kezelésére!

A sorozat küldöttsége ? a rossz előjelek ellenére ? nem marad meg a kívülálló mesélő kényelmes és kockázatmentes szerepében: Piers Gibbons-t ugyanis olyan reményüket vesztett páciensek is elkísérik Kínába, Amazóniába, Indiába és Kamerunba, akiket a nyugati orvostudomány nem tudott megszabadítani krónikus hátfájásuktól, migrénjüktől, ekcémájuktól, pánikrohamaiktól és klausztrofóbiájuktól. De vajon ?sámán doktor? képes lesz-e arra, amire London, Párizs és New York legjobb specialistái nem? Lehet, hogy az afrikai, dél-amerikai és ázsiai kuruzslók valóban ? rossz értelemben vett ? kuruzslóknak bizonyulnak, és Piers Gibbons útitársai nélkül kénytelen hazatérni?

A januári epizódok tartalmából:

Kígyóméreg-terápia

Piers Gibbon elsőként a híres-hírhedt kínai természetgyógyászat praktikáit veszi górcső alá ? hongkongi feledezőútjára két olyan ember is elkíséri, kiknek bajára a nyugati orvostudomány nem talált gyógyírt. De vajon a sikátorok mélyén kínált szokatlan és szélsőséges kígyómérges terápiák meghozzák-e gyümölcsüket a szervátültetésen nemrég átesett Jake Ray és a motoros Rapture Barba esetében?

2012. január 21-én, szombaton este 10-kor ? National Geographic Channel

Hallucinogén gyógymódok

Piers Gibbon ezúttal Peruba, az amazóniai esőerdő mélyére utazik, hogy kikutassa: milyen tudományos alapjai vannak a sámánok gyógyító módszereinek? Kalandos expedíciójára elkíséri két önkéntes páciens, Michael Wudyka és Judith Owens is, akik nem sokat kockáztatnak, hisz betegségeiket otthon nem tudták kikezelni…

2012. január 28-án, szombaton este 10-kor ? National Geographic Channel

Tehénvizelet receptre

Piers Gibbon Indiába látogat, hogy autentikus bepillantást nyerjen a hatalmas ország legendás természetgyógyászati praktikáiba. Vele tart két önkéntes, Charles Rooke és Mark Lambrecht is, akiket hazájuk orvostudománya képtelen volt megszabadítani az őket gyötrő fejfájástól, ill. ekcémától. De vajon az indiai kuruzslóknak sikerül-e a bravúr? Vagy a szokatlan tehénvizeletes terápiától tovább súlyosbodik szegény betegek állapota?

2012. február 4-én, szombaton este 10-kor ? National Geographic Channel

 

Kecskevér külsőleg

Vajon mire képesek Kamerun törzsi gyógyítói? Lehet, hogy egy egyszerű kecskevér-fürdő hatékonyabb terápia minden méregdrága nyugati kezelésnél? Az epizódban ezt kutatja Piers Gibbon és két bátor önkéntese, a szorongásos neurózisan szenvedő Jenna Patel és az ízületi gyulladásos Dwight Werner.

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet