FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Sámánkonferencia Dobogókőn (2007)

A sámánok tevékenysége, ez az ősi rituális rendszer az elmúlt években az érdeklődés homlokterébe került. 2007. június 1-6. között Magyarországon rendezik meg a Sámánkutatók Nemzetközi Konferenciáját, melyen a kérdéskör vezető kutatói vesznek részt a világ több mint húsz országából.

Az ősi magyar hitvilág egyik fontos alakja a táltos volt, ennek párhuzamai a távol-keleti sámánsággal nyilvánvalóak, mégis kevesen ismerik ezeket az összefüggéseket. A sámánok és táltosok sokfajta feladatot láttak és látnak el közösségükben. A gyógyításon túl, mely az egyik legmeghatározóbb, a természettel való összhang, a Földanya ?egészségének” megőrzése, a testi-, lelki- és kozmikus egyensúly megteremtésének titka, vagyis az ember világban való helyének és feladatainak meghatározása a sámánok legfőbb feladata. Az ő tudásukat, üzeneteiket, jelképrendszerüket ismerhetjük meg ma is élő képviselőik tevékenységéből, hiteles személyiségek gondolataiból, valamint a nemzetközi konferencia előadóitól.

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet