FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!
sámántudás ma, kerezsi ágnes

Sámántudás ma – Kerezsi Ágnes előadása

A Sámántudás ma 3. rész  – Az őslakos hantik sámánhiedelmei a XXI. század elején, Dobszentelés-sámánénekek-szertartások, Kerezsi Ágnes helyszínen készített filmjei részleteinek bemutatása

kerezsi ágnesDR. KEREZSI ÁGNES néprajzkutató előadása a Medve Színpad szervezésében

Facebook esemény

Előadások, elmélkedések, beszélgetések az alábbi témakörökben:

Tudomány és víziók, időtlen szertartások, rítusok, emberi-, papi minőségek.A papok és a modern világ, korunk élet-halál kérdései, a megtisztulás vágya, a túl – túlsó világ mindennapjainkban. Istenképünk – párbeszéd, feleselés, egyetértés és egyet nem értés az Istennel. Dal a szerelemről, a barátságról, a táltosodásról, a sorsról. Népünk dalai, a népdalok, az égből jött magyar lelkű nóta. A költő-messiás Ady Endre. A sámán, avagy a művészet extázisa, a megtáltosodásról. Szellemlények a kultúránkban, tündérek, vajákosok, ördögök. A mese – Istennek titka van mindenkivel. Mesék a csillagokból.

Fészek Művészklub 2017. február 6. hétfő este 18 óra (Kellér-szalon)

Jegyek kaphatók: A Fészek Művészklubban: minden nap 10-24-ig, T: 342 6549
A Belvárosi Színház szervezésén: h-p: 13-18-ig, T:266-7130, VII. Dohány u. 1/a www.jegy.hu-n, és az Interticket országos hálózatában. Belépő: 1500 Ft.
Klubtagoknak érvényes tagsági igazolvánnyal, előzetes foglalással a premier ingyenesen!

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.