FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Tabu – Legális drogok

Tabu – Legális drogok. Az élet egyik szakaszából a másikba átlépni általában lassú folyamat. Ám előfordulhat az is, hogy hirtelen történik, szinte sokkhatást kiváltva. A világ különböző kultúrái mind másként élik meg ezeket folyamatokat – néha a bevett szokások tabukká válnak.

A különféle kábítószerek szinte egyidősek az emberiséggel, a természeti népek évezredek óta használják őket gyógy- és élvezeti hatásuk miatt; sőt, állítólag még maga Viktória királynő is marihuánához nyúlt menstruációs görcsei idején. De vajon mi a helyzet ma a drogokkal? Mely társadalmak fogadják el őket, és melyekben számítanak tabuknak? A film többek közt ellátogat Kaliforniába, ahol az erős fájdalommal küzdő betegek legálisan juthatnak bizonyos szerekhez, valamint felkeres egy amazóniai törzset is, melynek tagjai – a gyerekeket is beelértve – rítusaik során hallucinogén italok segítségével kerülnek megfelelő hangulatba.

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.

escort - bugunmersin - mariobet -

supertotobet