FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Támogatás – Felhasználási feltételek

Sámánok és Enteogének weboldal felhasználási feltételei

A Sámánok és Enteogének oldalt csak és kizárólag 18 éves kor felett használható, ha még nem múltál el 18 éves hagyd el a weboldalt!

A weboldalra az alábbi felhasználási feltételek érvényesek, ezeket vegyék figyelembe és tartsák be.

 1. Az oldalon felnőtt tartalom található, kizárólag csak 18 éves kor felett használható
 2. Az oldal készítője, és a tárhely szolgáltatója nem ösztönöz, nem bátorít, nem utasít, semmiféle ráutaló tevékenységet nem eszközöl a pszichedelikus (hallucinogén, enteogén) növények, szerek, kaktuszok, gombák, állatok, stb.. (a weboldalon található bármilyen pszichedelikum) kipróbálására, kísérletezésére, felhasználására így
 3. A weboldal készítője, és a tárhely szolgáltatója (lásd: Impresszum) nem vonható felelősségre a weboldalon található bármilyen tartalom legális vagy illegális felhasználásáért, illetve az ebben a pontban tiltott felhasználásból eredő bárminemű egészség vagy anyagi károsodásért.
 4. A weboldal látogatója, olvasója elfogadja hogy a weboldalon található tartalom kizárólag csak információ szerzés, tudás bővítés céljából használható, minden más felhasználás (pl. receptek elkészítése) tiltott tevékenység melyekről a BTK rendelkezik.
 5. Mivel a weboldal tudományos, ismeretterjesztő hírportál így az itt fellelhető tartalom nem rásegítő tartalom a pszichedelikus szerek elkészítésére, felhasználására.

Tisztel olvasó, ha nem fogadja el a fenti felhasználási feltételeket, kérem hagyja el a weboldalt, mert bármelyik cikk elolvasásával a weboldalt olvasó felhasználó elismerte, hogy a fenti Felhasználási Feltételeket elolvasta és elfogadta az itt leírtakat így tudomásul is vette.
Továbbá nem nyújthat be semmiféle kártérítési igényt a weboldalon található bármelyik tartalom, bárminemű felhasználásáért mely számára anyagi, egészségbeli vagy egyéb kárt okozott.

Jogi közlemények

Az oldalon található mindennemű tartalom (kép, írás, videó, film, dokumentum, program, etc…) jogvédett. Ezen tartalmak részleges vagy teljes felhasználása, bárminemű közlése, továbbadása, idézése előzetes engedélyhez kötött, amit vagy az adott bejegyzés tulajdonosa vagy ha ez nem lehetséges az oldal készítője tud megadni, segíteni az felhasználásban. Ehhez kapcsolódóan kérjük keresse fel az impresszumot és szívesen segítséget adok a további engedélyek megszerzésében ha lehetőségem van rá. Kivételt képez ez alól a teljes bejegyzés megjelenítése az oldalra mutató link, mint forrás megjelölés elhelyezésével.

Támogasd a Sámánok és Entheogének oldalt, hogy minél több információhoz juthass.

Támogasd az oldalt BitCoin-al, LiteCoin-al, Ethereum-al, vagy sima átutalással, továbbá támogathatod nehezen beszerezhető könyvek ajándékozásával esetleg kölcsönbe adásával is. Ezeket a könyveket lentebb láthatod.

Sajnos az oldal fenntartása önkéntes erőből történik, mindent egyedül csinálok. Amennyiben úgy véled, hogy hasznosnak találod az oldalt és a tartalmát a látogatáson kívül – amit köszönök – támogatni szeretnéd az oldalt, hogy minél több új információ jelenjen meg rajta, bármekkora összeggel* támogathatod az oldalt, a befolyt összegeket az oldal fenntartására további újságok, könyvek digitalizálására fordítom. Későbbiekben pedig ajándékkal is honoráljuk a támogatásod. (Részletek később)

*Kérlek támogatásnál vedd figyelembe, hogy a tárhely díja évente min. 100ezer forintomba van, nem beszélve az oldalon leközölt, cikkek beszerzéséről amiket könyvek, újságok formájában vásárlok. Ha értelmet nyer ez a támogatási oldal akkor félévente vagy évente mondjuk karácsonykor nyereményjáték is be lesz vezetve az oldal támogatói között ahol újonnan megjelent könyveket sorsolok ki. (persze ehhez kell a támogatás és későbbiekben be lesz vezetve egy minimum összeg amivel be lehet kerülni a nyereményjátékba.)

Köszönöm a megtisztelő figyelmed és a látogatást!

Bitcoin tárca nyitása a legbiztonságosabb helyen ahol mindhárom kriptopénzt meg tudod vásárolni (magyar bankkártyával is működik): coinbase.com

TÁMOGATÁSI MÓDOK:

 1. Hagyományos bankszámla:
  Szikói Richárd
  OTP Bank
  11773418-20644839
  Közlemény rovatba tüntesd fel kérlek: saman.org.hu
 2. Weboldal készítés ajánlásával.
  Van ismerősöd aki szeretne egy bemutatkozó oldalt, vagy tudsz ajánlani KKV-nek, esetleg egyesületnek stb… Ezzel is segítheted a weboldalt. Ajánld ismerőseidnek a https://meneruwa.hu-t (Az általad ajánlott weboldal elkészítése és kifizetése után duplán veszel részt a nyereményjátékban)
 3. Kriptovalutákkal:
BTC Donation Sámánok és Enteogének

15VbL5wMLbYVckipwi8NhYHFDZXqPHdzq3

LTC Donation Sámánok és Enteogének

LhxqCZ2jutdXGDKkYj7Q2EfsuTRSAdZZH8

ETH Donation Sámánok és Enteogének

0x1e257b994a4b8f55752aea8ea4b4785eba66a780

Hiányzó könyvek amikkel támogathatod az oldalt:

 • Urania Növényvilág – Magasabbrendű növények II.