FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Világvége Fesztivál előzetes 2012.12.21-re a PECSA-ba. [VHK, F.O.System]

A VHK ÉS AZ F.O. SYSTEM BÚCSÚZTATJA ISMERT VILÁGUNKAT

Ahogy a sajtóanyag egy varázslatos képzavarral megfogalmazta: egy utolsó üvöltéssel taníthatjuk móresre a halált december 21-én a Pecsa Music Hallban. A fél év múlva tartandó Világvége Fesztiválon egy este szerepel majd Grandpierre Atilla és sámán-punk zenekara, a VHK, illetve a legendás F.O. System.

A maja civilizáció jól ismert naptára szerint a világvége napra pontosan 2012. december 21-én érkezik el. Ebben a jóslatban természetesen sokan nem hisznek. Persze mi sem, pláne, hogy az ősi indián civilizáció tudósai valójában nem a világ pusztulását, hanem csak egy új időszámítás megkezdését időzítették erre a napra.

Egy több ezer év hosszú korszak lezárása és egy új kezdete remek alkalom arra, hogy katatón állapotba kerülve nyomjuk ezekre a régi zenékre. A két teljes értékű és hosszúságú műsort bemutató kultikus hazai zenekar bizonyos tekintetben két végletet testesít meg: az elsőnek fellépő F.O. System mindazt a sötétséget idézi meg a színpadon, mely a számtalan küszködéssel, válságokkal és kilátástalansággal terhelt múltunkat jellemzi, a VHK koncertje viszont felszabadítja bennünk azt az életösztönt, amely egy fényesebb jövő megéléséhez szükséges. (Drága olvasóink sejthetik, hogy az előző mondatot nem mi írtuk.) Amúgy a VHK új lemezt is bemutat majd ezen az estén.

A közös koncertről az információk folyamatosan jönnek majd itt. A jegyértékesítés július 5-én indul.

Világvége Fesztivál program:

-F.O. System
-VHK lemezbemutató koncert
+ vendégzenekar
+ afterparty hajnalig

2012. december 21. péntek 19:30
Pecsa Music Hall

Budapest, Pecsa Music Hall
Belépő: elővételben 3500 Ft, szept. 1-től 4000 Ft, dec. 11-től és a helyszínen 4500 Ft.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/155831037885396

Cikk forrása: http://www.footer.hu

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.