FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK!!! FONTOS!!!

Villámlik a végső világ! Dupla VHK-koncert és filmbemutató

Villámlik a végső világ!  Dupla VHK-koncert és filmbemutató

[A38 hajó; május 25-26.]

Mindkét nap kapunyitás 18:00.
május 25. péntek előzenekar: Grand Mexican Warlock
május 26. szombat előzenekar: Pozvakowski

A legendás Vágtázó Életerő (a Vágtázó Halottkémek reinkarnációja) újabb két napos őrületre hívja minden rajongóját. Üstdobosuk, Boli közelmúltbeli tragikus halála után a zenekar tagjai mindkét nap egy VHK-s zenei szertartással emlékeznek barátjukra, hogy utána a csillagokba vágtázzanak a legújabb improvizációikkal az A38 hajón, május 25 és 26-án. A kétnapos koncert különleges esemény, hiszen a zenekar a tavaly szeptemberi Dürer Kertes teltházas koncertjük óta nem lépett fel Magyarországon. A legnagyobb hír pedig az, hogy Grandpierre Atilláék tizenhárom év után újra stúdióba vonultak áprilisban, ahol a nyolcvanas évekbeli ?A Halál móresre tanítása? őserejű, tudattágító vonalát röpítették messze tovább. A Kozmosz őserejében újjászületik az elme! A stúdiófelvételeket a zenekar a koncertek élő felvételeivel egészíti majd ki.

A látogatók a koncertbelépővel részt vehetnek a VHK-ról szóló dokumentumfilm (HVD-produkció, 2012, r.: Nagy Juli) nyilvános bemutatóján is, melyről így nyilatkoznak a filmesek: ?1975-ben elszabadult egy lebírhatatlan erő. Filmvászonra kerül a 37 éve legyőzhetetlen, örökérvényű vágtázás. A VHK: Akik móresre tanították a halált egy elementáris dokumentumfilm, ami bemutatja a zenekar történetét és a filmvászonra varázsolja azt az életérzést, amit a VHK a kezdetektől napjainkig képvisel. A 70 perces filmes vágtázás az A38 hajón tartott VHK-koncertek előtt, május 25-én és május 26-án lesz látható, 18:30 órás kezdettel. Pótolhatatlan agynyitogató, kihagyhatatlan mozi-koncert élmény.?

A film után mindkét este egy-egy különleges fiatal magyar zenekar izzítja tovább a hangulatot a VHK fellépése előtt: pénteken az új nagylemezére készülő lendületes Grand Mexican Warlock, szombaton az experimentális zene hercegei, a győri Pozvakowski. A Vágtázó Életerő ? VHK pedig a zene őserejének elme-szédítő világába röpül az A38 hajón!

Linkek:

Jegyelővétel:

http://www.rnrticket.hu/vhk/

http://www.a38.hu/hu/

 

Zenekarok linkjei:

http://vhk.saman.org.hu

http://vhk.mediastorm.hu

https://www.facebook.com/vagtazohalottkemek

https://www.facebook.com/pozvakowski

https://www.facebook.com/pages/Grand-Mexican-Warlock/291112883830

 

Május 25: https://www.facebook.com/events/107713806024817/

Május 26: https://www.facebook.com/events/351255541562662/

 

Ezt olvastad már?

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Riport Txana Ixa-val (törzsi vezető és sámán) az ayahuasca-ról

Eindbaen.nl újabb riportja, ezúttal Txana Ixa-val aki törzsi vezető és sámán. Ezúttal többek között az ayahuasca-ról is beszél.